Over Dutch Dance Music Academy

DJ en muziekproductie opleidingen voor serieuze muziekambities

"Het is de missie van Dutch Dance Music Academy dat Nederland dé nummer 1 op dance muziek van de wereld blijft."

Wil jij ook die kick ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn?

Hoe gaaf is het als jij daar een steentje aan kan bijdragen?

Om dat te bereiken, maakt de DDMA het aanleren van DJ-en en muziekproductie leuk, eenvoudig en toegankelijk. Maar vooral heeft de DDMA diepgaande en complete opleidingen samengesteld om je alle technische en muzikale vakkennis van het DJ-en en het produceren van muziek aan te leren. De DDMA helpt je graag om al jouw muziekambities tot bloei te laten komen en je te laten ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn.

Uniek ontwikkelde methodiek

Door middel van een uniek ontwikkelde methodiek, de persoonlijke coaching en lesinhoud biedt de DDMA diepgaande en professionele opleidingstrajecten aan op het gebied van DJ en Producer onderwijs. Het is toegankelijk voor iedereen met een passie voor muziek, van muziekhobbyist tot aan de echte die hard DJ / Producer die serieuze stappen wil gaan zetten in zijn muziekcarrière. Door deze methodiek boek je zelfs 50% meer progressie dan normaal en ervaar je ook nog veel meer plezier tijdens de lessen.

Passie drijft mij om jou verder te helpen

Alle stijlen muziek

Van DJ sessies in alle stijlen muziek, het geven van masterclasses tot aan het lesgeven in muziekproductie. In alle opleidingen en trainingen die de DDMA aanbiedt willen we naast kennis ook veel inspiratie, motivatie, plezier en positieve energie overbrengen. 


De DDMA gelooft er namelijk in dat je al jouw muzikale dromen kunt realiseren. Als je maar over de juiste kennis, tools en mensen om je heen beschikt en bereid bent om écht actie te ondernemen!


De DDMA werkt met maar één doel; Al jouw muzikale ambities tot bloei te laten komen en je dromen werkelijkheid te maken.

Wat maakt de DDMA nu zo bijzonder?

 • Persoonlijke begeleiding

 • Uniek ontwikkelde methodiek

 • 50% Sneller resultaat

 • 100% Minder frustratie

 • Gegarandeerd resultaat

 • Professionele vakkennis

 • Naslagwerk met diepgaande theorie

 • Geleerde theorie gelijk praktisch toepassen

 • Praktische aanpak met betere resultaten

 • Feedback op de gemaakte opdrachten
 • Direct zichtbare resultaten

 • Gestructureerde en effectieve opbouw van de opleiding

 • Gedreven door passie en positieve energie

Producer les

Persoonlijke begeleiding

Voor de DDMA is iedereen die een les, een opleiding of masterclass komt volgen even belangrijk. Dat zie je overal in terug. De DDMA wil graag de persoon achter het gezicht leren kennen, weten wat zijn of haar ambities zijn en waar hij of zij mee worstelt. Hierdoor creëert de DDMA een ideale leer- en werkomgeving voor iedereen die verder wil komen met zijn of haar muziekambities.


De DDMA stelt alle lessen, opleidingen en masterclasses samen, zoals wij zelf ook graag opgeleid willen worden. Inclusief al het lesmateriaal en opdrachten dat daarbij hoort.

joost-van-dreumel-oprichter-dutch-dance-music-academy

Welke voordelen biedt de DDMA

 • Veel tijd- en energiebesparing door de juiste aanpak
 • Voorkomen van veel frustratie door de juiste workflow
 • Persoonlijke coaching en feedback op gemaakte opdrachten
 • Technische en moeilijke onderwerpen makkelijk uitgelegd
 • Ik ben zelf een ervaringsdeskundige
 • Maatwerk is mogelijk
 • Ook buiten de lessen om help ik je met al je vragen
 • Hulp bij de aanschaf van hard- en software
 • Studentenkortingen op de aanschaf van hard- & software
 • Gecertificeerd diploma

Onze diensten

Leer draaien als een echte professionele DJ!

DJ privé 

Opleidingen

Ervaar de kick en leer draaien als een echte professionele DJ!

Leer je eigen tracks produceren als een pro!

Music Producer privé Opleidingen

Leer en boek snel meer progressie met je eigen muziekproducties!

Leer je eigen tracks produceren in groepsverband

Music Producer

Masterclasses

Leer en laat je inspireren om je eigen tracks te gaan produceren!

Music Producer

Jaaropleiding

Deeltijd jaaropleiding om professioneel door te stoten als producer!

Wat anderen over de DDMA zeggen!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Veel geleerd, veel gehoord en helemaal geïnspireerd!

Ik vond de lessen echt heel erg leuk. Joost heeft naast alle basisbegrippen van het produceren van muziek me heel veel nieuwe dingen geleerd tijdens de lessen. Nu weet ik hoe ik met een equaliser, compressor en verschillende effecten moet omgaan, waar ik ze voor kan gebruiken en hoe ik ze kan toepassen.


Ik heb in het verleden al een aantal nummers uitgebracht. Joost had voordat de lessen begonnen al een lijstje gemaakt met de verschillende verbeter- en aandachtspunten van nummers. Hierdoor konden we gelijk aan de slag en hebben we per nummer aan de verschillende verbeterpunten kunnen werken. Joost heeft mij precies vertelt wat er beter kon, waarom het beter kon en hoe ik dat kon oplossen. Daar heb ik super veel van geleerd en dat gaf mij enorm veel inzichten waarom ik bij mijn huidige projecten steeds vast liep. Hierdoor kon ik mijn nummers nog beter maken dan ze al waren en gaf hij door deze opbouwende kritiek erg veel vertrouwen voor de toekomst.


Tijdens de lessen hebben we ook gekeken hoe ik beter kon omgaan met de volumes en de mixing van de verschillende instrumenten in het nummer, zodat ik alles meer in balans kon krijgen. Wat ik ook super fijn vond, was dat Joost een lijst had gemaakt met allerlei tips en onderwerpen om na de lessen nog verder in te verdiepen. Hierdoor heb ik een goede handleiding gekregen om me verder te ontwikkelen als muziekproducer.


Joost gaf als tip om de lessen op te nemen met mijn telefoon zodat ik alles nog eens rustig terug kon luisteren. Dat was enorm waardevol want Joost geeft zoveel tips dat ik het allemaal niet kon onthouden. Ik heb de lessen nog vaak teruggeluisterd om weer nieuwe inspiratie te krijgen voor nieuwe nummers. De lessen bij Joost waren in een fijne omgeving en hij legt alles op een passievolle, rustige en duidelijk manier uit. Door de lessen heb ik een enorm goede basiskennis gekregen en het gaf mij heel erg veel motivatie om verder te gaan met het produceren van muziek. Ik ben Joost daarom ook super dankbaar en kan hem aan iedereen aanraden die graag wil leren hoe ze muziek moeten produceren. Joost bedankt voor deze fijne lessen en alle kennis die je me gegeven hebt!

Auke producer

Auke van der Baan

 • De DDMA maakt het verschil!
  Na  veel tijd en effort te investeren om Producer te worden door de Producer Opleiding te volgen is het eindelijk gelukt en heb ik een aantal tracks klaar! Wauw echt super bedankt voor al je hulp met het finetunen en de lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden! Echt Super! Joost van Dreumel heel erg bedankt voor al je hulp, super tof dat jij hiervoor ook tijd wilde en kon vrijmaken, als beginnend producer heb ik dat ook echt nodig gehad. Super 

  dat ik met mocht samenwerken en blij met het eindresultaat! De tracks met mijn geheel eigen en vette sound zijn nu helemaal klaar om  tijdens mijn sets te laten horen! Zo super blij en dankbaar! De DDMA kan ik echt aan iedereen aanraden als je wilt doorbreken als DJ / Producer! De opleidingen hebben zoveel inhoud, leveren zoveel waarde en de samenwerking met Joost maakt echt het verschil. De persoonlijke begeleiding en de kennis die hij overdraagt is gewoon echt niet normaal! Nogmaals super bedankt!  

  Michiel Twigt - DJ / Producer Michael Mess