Ook Music Producer worden?

Kom naar de gratis online open avond!

De opleiding die je leven gaat veranderen!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reserveer je plek!

Unieke

Methodiek

Persoonlijke

Begeleiding

50% Snellere

Progressie

Gegarandeerd

Resultaat

Wil jij binnen 1 jaar professionele tracks produceren & releasen?

Laat je volledig inspireren en kom naar de online open dag van de DDMA!
Orson Welsh House Masterclass

Wil je nu échte stappen gaan zetten, laat de DDMA jou helpen!

Onze  methodiek en opleidingen zijn speciaal ontwikkeld  voor muziekproducers, DJ's en artiesten die de volgende stap willen gaan zetten in hun muzikale carrière. Onze opleidingen zijn toegankelijk voor alle populaire stijlen zoals Deep House, Progressive House, Bass House, Tech House, Funky House, Techno, Industrial Techno, Hard Techno, Melodic House & Techno, Trance, Psy Trance, EDM, Future Rave, Hard Dance, Hardcore, Hardstyle, Raw Hardstyle, DnB, Dubstep, HIp-Hop, Lo-Fi en meer.....


We zijn gevestigd  in Nijmegen. Onze opleidingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Je bent nooit te oud om te leren en onze klassen is een mooie gemeleerd gezelschap van 20-ers, 30-ers, 40-ers en 50-ers...... Dus ook als je wat ouder bent dan ben je van harte welkom!


Naast het gestructureerde lesaanbod en doorgewinterde docenten met veel ervaring, bieden we vele unieke extra’s zoals vrij in te plannen privélesse. Daarbij zijn er verschillende netwerk -en samenwerking mogelijkheden, vele toffe masterclasses, online Q&A sessies en vele toffe opdrachten. Maar we onderscheiden ons vooral door onze persoonlijke aanpak en begeleiding om jouw muzikale doelen te behalen.


We onderscheiden ons verder met:

 • Persoonlijke en praktijkgerichte lessen.
 • Persoonlijke coaching en begeleiding.

 • Les van doorgewinterde producers  uit de industrie.

 • Privélessen die je zelf kan inplannen.

 • Een besloten online community met vele extra's.

 • Online tutorials.

 • Tot 50% studenten korting op productie software en hardware.

 • Vele netwerk mogelijkheden.

 • Vele toffe masterclasses.

 • Ingangen om na je opleiding door te groeien als artiest en DJ.

Omdat we met kleine klassen werken (maximaal 20 personen) kunnen we nog steeds iedereen persoonlijke aandacht geven die hij of zij verdient. Hierdoor is er maximale kennisoverdracht mogelijk en kun je maximaal resultaat behalen met je eigen producties. Bij de DDMA leer je alle technische en muzikale kennis, praktische tools en vaardigheden wat er nodig is om je eigen platen te kunnen produceren op professioneel niveau.


Kom dus vooral met ons kennismaken! Je bent van harte welkom!

Reserveer je plek! 


Met een persoonlijke aanpak gaan wij jou helpen richting die muzikale kick van dat grote podium!

Reserveer je plek!
producer diploma Michiel

Voor wie is de online open avond bedoeld?

Onze muziek producer opleiding is geschikt voor iedere gemotiveerde muziekproducer. Wil je serieuze stappen gaan zetten met jouw muziekambities? Of wil jij jouw hobby naar een hoger niveau tillen?


Dan kun je bij de DDMA beginnen aan een mooie opleiding. We zijn er voor zowel de absolute beginner, als de al meer gevorderden. Aangezien de groepen klein zijn, kunnen we waar nodig differentiatie toepassen  zodat iedereen op zijn eigen tempo en niveau van start kan en door kan blijven groeien op zijn eigen tempo.

 • Geschikt voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Dus ook als je wat ouder bent kun je prima meedoen!

 • Geschikt voor alle genres. Populaire stijlen zijn bijvoorbeeld Deep House, Progressive House, Bass House, Tech House, Funky House, Techno, Industrial Techno, Hard Techno, Melodic House & Techno, Trance, Psy Trance, EDM, Future Rave, Hard Dance, Hardcore, Hardstyle, Raw Hardstyle, DnB, Dubstep, Hip-Hop, Lo-Fi en meer....

 • Heel goed te combineren met een andere opleiding of fulltime baan. 

 • Uitstekende vooropleiding. Wil je bijvoorbeeld naar het conservatorium of de HKU of HBA? Dan zijn je kansen na dit jaar aanzienlijk vergroot.

Reserveer je plek! 


Producer certificaat behaald

Ook volledig geïnspireerd worden om jouw muzikale dromen te kunnen bereiken?

Je gaat een inspirerende avond tegemoet waarbij je inzage krijgt hoe jij je muzikale dromen waar kunt gaan maken en serieuze stappen kunt gaan zetten met je muziekambities. Je krijgt inzage in onze gestructureerde en bewezen methodiek waarbij je 50% sneller resultaat boekt. De avond zal worden afgesloten met een vette demonstratie hoe jij elektronische muziek kunt produceren.


Op de gratis online open avond ontdek je:
✅ De uniek ontwikkelde methodiek met goed opgebouwde structuur en waarin alles in behapbare stukken is onderverdeeld.
✅ Hoe de intensieve persoonlijke begeleiding en coaching eruit ziet.
✅ Inzage in het theorienaslagwerk, de wekelijkse praktijkopdrachten met feedback, de online community, de beschikbare video tutorials en meer.
✅ Hoe jij gebruik kan maken van de studentenkortingen op hard- & software tot wel 50%.
✅ Hoe wij maatwerk kunnen leveren aan onze studenten.
✅ Welke gave masterclasses je gaat krijgen van top producers.
✅ Inzicht krijgen waarom wij het net wat anders doen, dan andere opleiders en uniek zijn met onze opleidingen.
✅ Hoe jij een gaaf netwerk kunt gaan opbouwen in de muziekindustrie.

✅ Hoe wij jou helpen en ingangen bieden voor verdere carrière ontwikkeling na de opleiding.
✅ Inclusief vraag- en antwoordsessie.

Reserveer je plek! 


Bekijk wat deze toppers van de DDMA vonden!

Reserveer je plek!
Fantastisch!
Na  veel tijd en effort te investeren, om Producer te worden door de Producer Opleiding te volgen is het gelukt en heb ik een aantal tracks klaar! Wauw echt super bedankt voor al je hulp met het finetunen en de lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden! Echt Super!
producer diploma Michiel
Michiel Twigt


DJ / Producer Michael Mess
De DDMA is echt top!
Wauw wat hebben wij veel geleerd bij de DDMA! Alle technische kennis en kunde die wij nog miste voor onze live performance techno sets hebben we bij de DDMA geleerd! Wat een eyeopeners en wat zijn wij gegroeid! De DDMA is echt top!
Eqoes


Techno Live duo


Rob & Joris
DDMA the place to be!!!

De passie waarmee Joost zijn vak uitoefent is aanstekelijk, aan het einde van de opleiding had ik alle kennis die ik nodig had om als producer tracks uit te gaan brengen. Joost, bedankt voor je enthousiasme en aan iedereen die op zoek is naar de juiste partner om zijn/haar producer skills te krijgen.

Machiel Pluin

Vooruitstrevend!

Ik heb bij de DDMA echt ontzettend veel geleerd en opgestoken! Na de producer opleiding kon ik mijn eigen tracks produceren. De unieke methodiek is diepgaand, de begeleiding is persoonlijk en daardoor kan de DDMA maatwerk leveren. Ik kan iedereen aanraden om voor de DDMA te kiezen als je professionele tracks wil leren produceren!
DJ Tom van den Andel
Tom van den Andel
music producer jaaropleiding DDMA

Wil jij de nieuwe Armin worden?

Heb jij zin in een waanzinnige avond vol tips & tricks over het produceren van elektronische muziek? Wil jij op een bevlogen manier een  demonstratie krijgen hoe je het beste elektronische muziek kunt produceren?  Dit doen we geheel online via Zoom. Dus je kunt lekker vanuit je luie stoel de open avond bijwonen.


Opbouw van de avond:

 • 19:30 uur: Welkom en introductie "Wie is de DDMA"?
 • 19:45 uur: Uitleg en informatie over de Music Producer Jaaropleiding.
 • 20:30 uur: Succes story's DDMA studenten
 • 20:45 uur: Demonstratie, tips & tricks?
 • 21:25 uur: Vraag- en antwoord sessie.

Indien je serieuze muziekambities hebt en muzikale doelen wilt gaan bereiken dan mag je deze avond niet missen.

Reserveer je plek! 
Joost van Dreumel Dutch Dance Music Academy

Joost van Dreumel

Mijn naam is Joost van Dreumel. Ik heb een ongekende passie voor muziek. ik ben DJ en produceer mijn eigen platen in verschillende stijlen muziek.


De afgelopen 10 jaar heb ik een exponentiële groei doorgemaakt. Ik heb meer dan fulltime besteed aan opleidingen, masterclasses, zelfstudie, persoonlijke ontwikkeling en alles tot op het detail uitgezocht wat betreft lesgeven, DJ-en, audio engineering, studiotechniek en heb ik vele muziekproducties op mijn naam staan. Ik leerde dat alles mogelijk is, als je zelf maar bereid bent om in jezelf te ontwikkelen.


Daarom werd het tijd om al mijn opgedane kennis over te dragen aan andere gepassioneerde muziekliefhebbers zodat ook zij serieuze stappen kunnen gaan zetten in hun muzikale carrière. Zodat ook zij kunnen ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn en hun passie in het leven te kunnen volgen. Daarom heb ik de Dutch Dance Music Academy opgericht.

Datum & Tijd


Donderdag
30-05-'24
19:30
Vocal Masterclass

Prijzen en startdatum

Prijs
Basis pakket

De investering voor het hele jaar voor de wekelijkse lessen en masterclasses en online tutorials zonder alle extra's en persoonlijke begeleiding is € 4497.


VIP pakket

De investering voor het hele jaar inclusief alle extra’s zoals praktijklessen, privélessen, persoonlijke coaching, Q&A sessies, masterclasses en online tutorials is €4997.


Je betaalt de opleiding in termijnen. Dit gaat als volgt:

Je betaald een eerste aanbetaling van van het basis pakket is € 597 of het VIP pakket is € 1097 en vervolgens zullen er 13 maandelijkse termijnen van kracht zijn! De 1e termijn zal starten per 1 september en deze zal doorlopen tot en met 1 september van het volgende jaar. Het maandelijkse termijnbedrag komt hierdoor op €300 per maand. Hierdoor wordt het voor jou als deelnemer super aantrekkelijk en toegankelijk. Deelname is verzekerd, nadat je een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen én de aanbetaling van het inschrijfgeld is voldaan.


Subsidie mogelijkheden

Als ondernemer kun je gebruik maken van de Werktuig PPO subsidie (tot € 2000,-). Bekijk werktuigppo.nl voor meer informatie over de subsidie en hoe je deze aan kunt vragen


Startdatum: woensdag 4 september 2024

Locatie: Nijmegen (Technovium gebouw van ROC Nijmegen naast station Nijmegen Heyendaal en je kan gratis voor de deur parkeren).

Laat je volledig inspireren en kom naar de online open dag van de DDMA!

Geïnteresseerd?

Meld je dan nu snel aan voor de gratis online open dag van de Music Producer Jaaropleiding!