Music Producer Jaaropleiding

Open avond!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reserveer je plek!

Met een persoonlijke aanpak gaan wij jou helpen richting die muzikale kick van dat grote podium!

Reserveer je plek!
producer diploma Michiel

De Music Producer Jaaropleiding die je leven gaat veranderen!

Meld je gratis aan voor de open avond van de Music Producer Jaaropleiding en ontdek:

  • Hoe het lesprogram,ma van de Music Producer Jaaropleiding eruit ziet.
  • Inzicht krijgen in hoe jij jouw doelen kunt gaan behalen als Music Producer.
  • Ervaren hoe gepassioneerd en gedreven we zijn om jou verder te helpen :-).
  • Ervaren hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij persoonlijk begeleid gaat worden.
  • Ervaren hoeveel extra's je gaat krijgen als je je aanmeldt voor de jaaropleiding.
  • Inzicht krijgen in de cruciale informatie over je muzikale toekomst.
  • Indien je ambities en doelen hebt met je muziekambities dan mag je deze avond niet missen.
  • Inclusief vraag- en antwoordsessie.
Reserveer je plek! 


Bekijk wat deze toppers van de DDMA vonden!

Reserveer je plek!
Fantastisch!
Na  veel tijd en effort te investeren, om Producer te worden door de Producer Opleiding te volgen is het gelukt en heb ik een aantal tracks klaar! Wauw echt super bedankt voor al je hulp met het finetunen en de lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden! Echt Super!
producer diploma Michiel
Michiel Twigt


DJ / Producer Michael Mess
De DDMA is echt top!
Wauw wat hebben wij veel geleerd bij de DDMA! Alle technische kennis en kunde die wij nog miste voor onze live performance techno sets hebben we bij de DDMA geleerd! Wat een eyeopeners en wat zijn wij gegroeid! De DDMA is echt top!
Eqoes


Techno Live duo


Rob & Joris
DDMA the place to be!!!

De passie waarmee Joost zijn vak uitoefent is aanstekelijk, aan het einde van de opleiding had ik alle kennis die ik nodig had om als producer tracks uit te gaan brengen. Joost, bedankt voor je enthousiasme en aan iedereen die op zoek is naar de juiste partner om zijn/haar producer skills te krijgen.

Machiel Pluin

Vooruitstrevend!

Ik heb bij de DDMA echt ontzettend veel geleerd en opgestoken! Na de producer opleiding kon ik mijn eigen tracks produceren. De unieke methodiek is diepgaand, de begeleiding is persoonlijk en daardoor kan de DDMA maatwerk leveren. Ik kan iedereen aanraden om voor de DDMA te kiezen als je professionele tracks wil leren produceren!
DJ Tom van den Andel
Tom van den Andel
Producer les

Wil jij de nieuwe Armin worden?

Kom je kennis maken met de Dutch Dance Music Academy!


De DDMA verzorgt particuliere parttime opleidingen tot muziekproducer of DJ. Als je echt wilt doorstoten, serieuze ambities hebt, goede tracks wilt produceren en releasen en aan de slag wilt in de muziekindustrie dan ben je bij ons aan het juiste adres. 


Tijdens de open avond zullen we een zo'n realistisch mogelijk beeld schetsen van ons lesprogramma. Hierdoor kun je goed gaan beoordelen of de jaaropleiding van de DDMA past bij je gestelde doelen. We willen graag studenten die bij ons passen, en we willen zeker weten dat deze jaaropleiding bij jou past. Lees daarom de uitgebreide pagina van het gehele jaarprogramma eens op je gemak door en meld je vervolgens aan voor de open avond. Dan kan je al je gerichte vragen stellen en kennis maken met de DDMA.

Reserveer je plek! 

01-06-2022

Begint om 19:30


Locatie:

ROC Nijmegen

Technovium

Heyendaalseweg 98

6525 EE Nijmegen


Mocht je niet kunnen op dit tijdstip, maar je bent wel geïnteresseerd, laat dan toch een berichtje achter. Dan plannen we een persoonlijke afspraak :-D!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Reserveer je plek!
Joost van Dreumel Dutch Dance Music Academy

Joost van Dreumel

Mijn naam is Joost van Dreumel. Ik heb een ongekende passie voor muziek. ik ben DJ en produceer mijn eigen platen in verschillende stijlen muziek.


De afgelopen jaren heb ik een exponentiële groei doorgemaakt. Ik heb meer dan fulltime besteed aan opleidingen, masterclasses, zelfstudie, persoonlijke ontwikkeling en alles tot op het detail uitgezocht wat betreft les geven, DJ-en, audio engineering, studiotechniek en muziekproductie. Ik leerde dat alles mogelijk is, als je zelf maar bereid bent om in jezelf te ontwikkelen.


Daarom werd het tijd om al mijn opgedane kennis over te dragen aan andere gepassioneerde muziekliefhebbers zodat ook zij serieuze stappen kunnen gaan zetten in hun muzikale carrière. Zodat ook zij kunnen ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn en hun passie in het leven te kunnen volgen. Daarom heb ik de Dutch Dance Music Academy opgericht.

Datum & Tijd


Woensdag
01-06-'22
19:30

Wil jij serieuze stappen zetten met je muziekambities?

Meld je dan nu snel aan voor de open dag van de Music Producer Jaaropleiding!