Online Training Kicks en Rumbles by Wanton Blackmass

Wil jij ook leren van Tomorrowland artiest Wanton?

Zodat ook jij mega veel impact, agressiviteit en power kunt gaan creëren met jouw muziek!

Meer informatie


Wil jij next level gaan met jouw tracks?

Je bent hier omdat je ergens van droomt.


Net als iedere artiest en producer werk je waarschijnlijk keihard en met een beetje geluk release je al wat tracks.


Maar er knaagt iets.......


Je komt namelijk niet bij de grotere of gewenste labels terecht waar je graag op wilt gaan releasen. 


Want ook jij wilt graag op de grootste festivals en feesten staan, waarbij je iedereen omver blaast! Maar daarvoor moet je wel op de gewenste labels tracks releasen om daarvoor gevraagd te worden.


Maar in de praktijk is dat nog niet gelukt.


Je wilt niets liever dan richting dat gewenste niveau groeien om WEL die impact te kunnen maken met jouw muziek.


Dat niveau waarbij iedere mainstage op zijn grondvesten staat te trillen..... 


Waarbij jij staat te shinen van trots dat jij het hebt geflikt om op al die gave stages te mogen draaien en waarbij jouw tracks het verschil maken in iedere set die er gedraaid wordt.


Dat gevoel is onbetaalbaar en dat went nooit kan ik je vertellen na zoveel jaren dit te mogen doen en op vele stages te hebben gestaan.


Wil jij het maximale uit jouw muziek tracks halen? En wil jij leren van Tomorrowland artiest Wanton?

Dit is wat andere zeggen:

TRBS Techno
Wat ben ik enorm onder de indruk van de waarde die in deze online training wordt gedeeld! Wanton is echt een baas! Ik heb ontzettend veel geleerd van de gedetailleerde informatie en dit heeft me weer een enorme stap verder gebracht richting die professionele sound waar ik naar zocht!
Thomas TRBS Techno
Kicks Bootcamp Online Training Wanton
Wauw wat een super inspirerende online training! Dit is echt niet normaal hoeveel inzichten ik heb gekregen, nieuwe kennis heb opgedaan en hoe alles op een enorm duidelijke manier wordt uitlegt. Ik voel me enorm gedreven om ook van scratch dikke vette kicks en rumbles te gaan maken en dit op mijn eigen creatieve manier toe te passen in mijn tracks. Te gek!
Chris
Fantastisch! Zoveel verschillende inzichten en denkwijzen gezien. De stap-voor-stap uitleg is echt super krachtig en super duidelijk. Dit helpt mij enorm bij het creëren van mijn eigen proces en creativiteit van het produceren van mijn muziek.
Alexander
Erg gaaf! De waarde van deze online training is HUGE! Weer enorm veel geleerd! Ik ben echt helemaal hyper en gemotiveerd om lekker door te gaan pakken met mijn eigen muziek.
Rob

Word de nieuwe headliner van ieder festival

De muziek business is soms enorm hard. Ze kijken niet naar hoeveel tijd en energie jij erin stopt, maar naar de kwaliteit van jouw tracks die jij naar hen opstuurt of de wereld inslingert.


Er zijn al vele producers die deze sleutel naar succes al hebben weten te vinden en die wij hebben mogen begeleiden.


In de  Kicks Bootcamp online training leren wij jou om jouw dromen werkelijkheid te laten worden en jouw tracks next level te laten gaan.

Voor wie is deze online training geschikt?

Deze online training kicks bootcamp is er voor muziekproducers die tracks produceren in de stijlen Techno, Industrial Techno, Hard Techno, Schranz, Hardcore of RAW stijlen muziek.

In deze online training leer je alles hoe jij vanaf scratch dikke distorted kicks en rumbles kan maken. DDMA docent Wanton zal je meenemen hoe je in Ableton Live 11 dikke en krachtige kicks kan Sound Designen en ontwerpen. Je krijgt er zelfs de preset van de Operator Synthesizer bij om alles precies na te kunnen doen!


Tenslotte krijg jij inzage hoe jij kicks en rumbles kunt analyseren, hoe je deze kunt benaderen waarbij je richtlijnen krijgt hoe je kicks en rumbles van scratch kunt ontwerpen. Je ontdekt hoe jij next level kan gaan met jouw toekomstige tracks en producties. Want als jouw kicks en rumbles met enorm veel power eruit gaan knallen kun jij als artiest en producer het verschil gaan maken bij elk label in de scene en staat jouw track als een huis!


  • Duidelijk en stap-voor-stap uitleg

  • Next Level kicks & rumbles leren ontwerpen van top niveau

  • Uitleg van Tomorrowland artiest Wanton

  • Toegang tot de online academy met 8 video's met verdiepende uitleg om het maximale uit jouw tracks te halen (duurt circa 1,5 à 2 uur)

  • Direct toegang na aanvraag

  • Lifetime toegang tot de online training

  • Geschikt voor beginnende en gevorderde producers

  • Benodigdheden Ableton Live 11 Suite

Dit kan je verwachten!

Na deze training heb jij het volgende geleerd: 

Robin a.k.a Wanton is gespecialiseerd in het maken en Sound Designen van Kicks en Rumbles. Hij helpt wereldwijd allerlei producers in de stijlen Techno, Industrial Techno, Hard Techno, Schranz en Hardcore scene en het zal je gaan verbazen hoeveel kennis en kwaliteit hij bezit. Nooit meer slappe aftreksels van tracks en eens en voor altijd heb je na deze training totale invloed over jouw low end van jouw track!


Wat ga je allemaal leren tijdens deze masterclass?
✅ Je leert hoe je met de Ableton Live Operator Synthesizer van scratch Kicks en Rumbles kan designen.
✅ Je leert hoe je Kicks en Rumbles kunt processen en distortion, clipping en limiting kan toepassen.
✅ Je leert hoe je totale invloed hebt om jouw low end enorm veel power en kracht te geven.
✅ Je leert hoe je  parallelle bussen en effecten kan toepassen bij het designen van je kicks en rumbles.
✅ Je leert richtlijnen hoe je strakke kicks en rumbles van scratch kan ontwerpen.

Wanton Blackmass DJ Producer Mastering

Over badass Wanton!

Robin is een Belgische Industrial Techno DJ / Producer die dit jaar voor de 2e achtereenvolgende keer op Tomorrowland heeft gestaan! Hij is de afgelopen jaren enorm gegroeid als artiest, producer en DJ. Hij heeft zijn eigen Mastering Studio, is o.a. gastdocent bij de DDMA en helpt aanstormend talent in binnen- en buitenland met zijn of haar producties. Zijn kennis en kunde is echt exceptioneel te noemen en vervaagt alle grenzen binnen het produceren van tracks in de zwaardere EDM genres. 


Hij is een begrip binnen de techno scene in België en Nederland en hij gaat de komende jaren alleen nog maar verder rocken met zijn kennis en kunde. Hij staat niet voor niets 2 jaar achter elkaar op Tomorrowland. Dus dat wil wat zeggen over de skills van deze man!

Als je nu nog niet overtuigd bent van zijn toegevoegde waarde, dan weet ik het ook niet meer.