Dutch Dance Music Academy

Klantervaringen!

Klantervaringen Music Producer Opleidingen!

Wat vonden deze toppers van de DDMA?

De 1-op- 1 DJ en Producer opleidingen van de DDMA hebben ervoor gezorgd dat ik enorm gegroeid ben als DJ en Producer. Professioneel bedrijf met veel interesse, kennis en persoonlijke aandacht  vanuit de docent. Ik kom hier zeker terug om meer te leren!
DJ certificaat behaald
Driek de Wildt
Wauw wat hebben wij veel geleerd bij de DDMA! Alle technische kennis en kunde die wij nog miste voor onze live performance techno sets hebben we bij de DDMA geleerd! Wat een eyeopeners en wat zijn wij gegroeid! De DDMA is echt top!
Eqoes Techno Live duo Rob & Joris
Na  veel tijd en effort te investeren, om Producer te worden door de Producer Opleiding te volgen is het gelukt en heb ik een aantal tracks klaar! Wauw echt super bedankt voor al je hulp met het finetunen en de lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden! Echt Super!
producer diploma Michiel
Michiel Twigt - DJ / Producer Michael Mess
Ik heb de producer opleiding gevolgd. Joost de oprichter van de DDMA is kundig, geeft heldere uitleg, geeft veel persoonlijke begeleiding en zijn trajecten geeft hij naast alle basis informatie en opdrachten ook veel  gerichte maatwerk opdrachten en feedback. Dit gaf voor mij echt de doorslag om steeds weer verder te komen. Dit maakt de DDMA uniek!
Sjoerd Hoevens
Ik heb bij de DDMA echt ontzettend veel geleerd en opgestoken! Na de producer opleiding kon ik mijn eigen tracks produceren. De unieke methodiek is diepgaand, de begeleiding is persoonlijk en daardoor kan de DDMA maatwerk leveren. Ik kan iedereen aanraden om voor de DDMA te kiezen als je professionele tracks wil leren produceren!
Tom van den Andel
De passie waarmee Joost zijn vak uitoefent is aanstekelijk, aan het einde van de opleiding had ik alle kennis die ik nodig had om als producer tracks uit te gaan brengen. Joost, bedankt voor je enthousiasme en aan iedereen die op zoek is naar de juiste partner om zijn/haar producer skills te krijgen..... DDMA is the place to be!!!
Machiel Pluin
Het aanbrengen van structuur en overzicht in mijn projecten, het gebruiken van referentie tracks en alle basiskennis van de gebruikte randapparatuur hebben mij enorm geholpen!
Dirk van Zwam
De persoonlijke begeleiding, de gerichte opdrachten en de echte vakkennis hebben mij echt enorm geholpen met de progressie van mijn muziekproductie projecten en het maken van mashups.
Tim de Zeeuw
Wauw de tip om referentie tracks te gebruiken in mijn project opende echt mijn ogen! Hierdoor loop ik niet meer vast in mijn productieproces, maak ik veel sneller een goed arrangement en mijn mixbalans is nu ook veel beter geworden.
Producer certificaat behaald
Walter Halleriet
Tijdens de opleiding heb ik naast alle basis begrippen van het produceren van muziek, heel veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van audio processing, effecten, mixing en mastering. Hierdoor zijn mijn producties enorm verbetert en heb ik enorm veel inzichten gekregen waarom ik steeds vast liep in mijn huidige projecten. Door de enorm goede feedback op de tracks die ik al had uitgebracht, heb ik erg veel verbeterpunten en praktische tools gekregen om mijn producties professioneler te laten klinken. Door de opleiding heb ik een enorm goede kennis gekregen van het produceren van professionele tracks en het gaf mij heel erg veel motivatie om verder te gaan met mijn muziek carrière. Mijn productieproces en workflow zijn enorm verbetert en door alle nieuwe kennis die ik heb opgedaan ervaar veel meer plezier tijdens het maken van muziek. Maak ik sneller muziek af en breng ik steeds weer nieuwe muziek uit op verschillende mooie en te gekke labels! De DDMA is echt een geweldige opleiding.
Auke producer
Auke van der Baan
Ik ben ruim 25 jaar werkzaam als (hoofd)geluidstechnicus binnen radio en tv en had van te voren mijn twijfels over de essentie van hedendaagse dancemuziek. Hoe begin ik aan een project en wat is een efficiënte workflow tijdens het productieproces. Tijdens de lessen heb ik geleerd hoe ik gestructureerd een track kan produceren met een goede workflow. Hoe ik alle elementen van de multi-track het beste kan plaatsen in het frequentiespectrum en 3D ruimte en hoe ik dit technisch kan oplossen. Tenslotte heb ik geleerd hoe ik vanuit het creatieve proces de track verder uitwerk naar een compleet arrangement. De lessen hebben ervoor gezorgd dat ik de juiste kennis heb gekregen om een dance track te kunnen produceren. Hoe ik een muzikaal idee op een efficiënte manier kan uitwerken naar een volledig uitgewerkte dance track. De persoonlijke begeleiding, de opdrachten en de unieke methodiek zijn echt enorm onderscheidend! Aanrader voor iedereen die professioneel tracks wil produceren!
Dick Klabbers - DKStudio
Na  veel tijd en effort te investeren om Producer te worden door de Producer Opleiding te volgen is het eindelijk gelukt en heb ik een aantal tracks klaar! Wauw echt super bedankt voor al je hulp met het finetunen en de lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden! Echt Super! Joost van Dreumel heel erg bedankt voor al je hulp, super tof dat jij hiervoor ook tijd wilde en kon vrijmaken, als beginnend producer heb ik dat ook echt nodig gehad. Super dat ik met mocht samenwerken en blij met het eindresultaat! De tracks met mijn geheel eigen en vette sound zijn nu helemaal klaar om  tijdens mijn sets te laten horen! Zo super blij en dankbaar! De DDMA kan ik echt aan iedereen aanraden als je wilt doorbreken als DJ / Producer! De opleidingen hebben zoveel inhoud, leveren zoveel waarde en de samenwerking met Joost maakt echt het verschil. De persoonlijke begeleiding en de kennis die hij overdraagt is gewoon echt niet normaal! Nogmaals super bedankt!  
producer diploma Michiel
Michiel Twigt - DJ / Producer Michael Mess

Echt te gek!

Wil jij liever 1-op-1 geholpen worden?

Klantervaringen DJ Opleidingen!

Wat vonden deze toppers van de DDMA?

Omdat ik voor mijn gevoel specifieke kennis en kunde miste om  een goede DJ set te kunnen maken, ben ik bij de DDMA terecht gekomen. Het waren erg leuke, gezellige en  vooral leerzame lessen. Bedankt DDMA!
DJ Paul Huisman
Paul Huisman
Ik heb de DJ opleiding gevolgd bij de DDMA en vond het een super ervaring! Super veel geleerd en ik raad deze opleiding zeker aan voor alle beginnende DJ’s! Ik ben super blij met de samenwerking met de DDMA!
Daan Versmissen
Ik had al enige ervaring, maar door de lessen en tips  nog veel betere DJ geworden! Ik beveel iedereen aan die een betere DJ wil worden om een opleiding bjj de DDMA te gaan volgen!
DJ Peter van Ingen
Peter van Ingen
Ik heb bij de DDMA een ontzettend leuke tijd gehad. Hij heeft in weken mij geleerd om professioneel te kunnen draaien waarvan ik dacht dat het veel langer zou duren. De individuele begeleiding is helemaal top omdat hij precies naar je kijkt wat je als persoon nodig hebt of moet verbeteren. Kortom een fantastische DJ school om jezelf te ontwikkelen vanaf het begin!
DJ Tom van den Andel
Tom van den Andel
De passie waarmee Joost zijn vak uitoefent is aanstekelijk, aan het einde van de opleiding had ik alle kennis die ik nodig had om als producer tracks uit te gaan brengen. Joost, bedankt voor je enthousiasme en aan iedereen die op zoek is naar de juiste partner om zijn/haar producer skills te krijgen..... DDMA is the place to be!!!
DJ masterclass
Hans, Linda en Anneke
Onze zoon Kai kreeg een DJ les cadeau. Hij is al veel zelf bezig en leerde van Joost heel veel nieuwe dingen! Kai was er erg blij mee. Top gedaan. Hij komt vast en zeker nog een keertje langs!
DJ les Kai Kessels

Kai Kessels

Wat mij enorm aanspreekt is de manier van lesgeven. Hij legt alles zo duidelijk op zo'n enthousiaste en interactieve manier uit dat je continu bij de les blijft. Tijdens de lessen geeft hij echt alles en probeert hij jou zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Hij heeft me super goed geholpen met geavanceerde mix technieken, een betere structuur aan te brengen in mijn muziek collectie, het gebruik en indeling van Rekordbox en hoe ik mijn USB stick kan inrichten op energieniveau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een betere DJ ben geworden. Dit alles gecombineerd met zijn sociale vaardigheden, zijn positieve energie waren de lessen echt super leuk. Ik heb enorm veel geleerd en kan ik het aan iedereen aanraden die verder wil komen met het draaien als DJ. De passie voor muziek stroomt echt door zijn aderen!


Michal Westerhuis

Alle basis technieken beheers ik als DJ, maar wilde graag doorgroeien en een betere DJ worden. Tijdens de lessen zijn we gaan kijken naar geavanceerde mix technieken, hoe ik een betere structuur in mijn Rekordbox kon aanbrengen en in mijn muziek collectie. We hebben daarbij ook gekeken naar hoe ik mijn USB stick kon inrichten op energie niveau en hoe ik zonder verdere voorbereiding een goede set neer kon zetten op improvisatie. Door de verschillende opdrachten die ik mee kreeg is mijn handelingssnelheid enorm verbetert en heb ik geleerd hoe ik de verschillende effecten en loops kon toepassen in mijn sets. Ik heb hierdoor veel meer zelfvertrouwen achter de decks gekregen, ben ik beter gaan mixen en kan ik beter inspelen op het publiek omdat ik mijn muziek organisatie beter op orde had.


Roald

Ik heb mijn vriend voor zijn verjaardag een DJ workshop bij de DDMA cadeau gedaan. We hebben een geweldig leuke middag gehad. Joost ontving ons met koffie en taart en daarna kon het echte werk beginnen. Joost heeft verschillende draaitafels waarover hij ons enthousiast heeft verteld. Na een korte uitleg konden wij zelf de knoppen bedienen en hebben we muziek gemixt. Ook heeft Joost een paar voorbeelden van zijn eigen producties aan ons laten horen. Tot slot kregen een we een certificaat van deelname mee. We hebben een hartstikke leuke en leerzame middag gehad. Deze workshop is een aanrader!


DJ les Marrielle
Mariëlle Companjen

Wil je graag vrijblijvend kennis maken met de DDMA?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het formulier hieronder. De DDMA neemt zo snel mogelijk contact met je op.