Music Producer

Leer alle muziekproductie geheimen van experts!

Zodat ook jij meer impact en professioneel klinkende tracks kunt gaan produceren!

Meer informatie


Wil jij next level gaan met jouw tracks?

Je bent hier omdat je ergens van droomt.


Misschien ben je nog een totale beginner of ben je misschien al een tijdje bezig met het produceren van muziek, maar het wil nog niet echt vlotten.......


Je belandt steeds in dezelfde valkuil of loopt vast in het productieproces. Je blijft hangen bij een 16 maten loop en je weet eigenlijk niet welke plug-ins je allemaal nodig hebt en waarvoor je ze kunt gebruiken. 


Jouw sound is verre van professioneel en je struggelt iedere keer weer om het gewenste geluid te evenaren.


Hierdoor krijg je iedere keer weer een enorme optater in je zelfvertrouwen, motivatie en zorgt het voor een negatieve spiraal en inspiratie om die gewenste stappen te gaan zetten als muziekproducer.


Want ook jij wilt graag op de grootste festivals en feesten staan, waarbij je iedereen omver blaast met jouw muziek! Maar daarvoor moet je wel op het gewenste niveau komen om daar uberhaupt voor gevraagd te worden. 


Je wilt niets liever dan richting dat gewenste niveau groeien om WEL die impact te kunnen maken met jouw muziek. 


Dat niveau waarbij iedere mainstage op zijn grondvesten staat te trillen..... 


Waarbij jij staat te shinen van trots dat jij het hebt geflikt om op al die gave stages te mogen draaien en waarbij jouw tracks het verschil maken in iedere set die er gedraaid wordt.


Dat gevoel is onbetaalbaar en dat went nooit kan ik je vertellen na zoveel jaren dit te mogen doen en op vele stages te hebben gestaan.


Wil jij het maximale uit jouw muziek tracks halen? En wil jij o.a. leren van gastdocent en Tomorrowland artiest Wanton?

Dit is wat andere zeggen:

TRBS Techno
Wat ben ik enorm onder de indruk van de waarde die in deze masterclass wordt gedeeld! Wanton is echt een baas! Ik heb ontzettend veel geleerd van de gedetailleerde informatie en dit heeft me weer een enorme stap verder gebracht richting die professionele sound waar ik naar zocht!
Thomas TRBS Techno
Kicks Bootcamp Online Training Wanton
Wauw wat een super inspirerende masterclass! Dit is echt niet normaal hoeveel inzichten ik heb gekregen, nieuwe kennis heb opgedaan en hoe  alles op een enorm duidelijke manier wordt uitgelegt. Ik voel me enorm gedreven, geinspireerd en gemotiveerd om gave tracks te produceren. Te gek!
Chris
Fantastisch! Zoveel verschillende inzichten en denkwijzen gezien. De stap-voor-stap uitleg is echt super krachtig en super duidelijk. Dit helpt mij enorm bij het creëren van mijn eigen proces en creativiteit van het produceren van mijn muziek.
Alexander
Erg gaaf! De waarde van deze masterclass is HUGE! Weer enorm veel geleerd! Ik ben echt helemaal hyper en gemotiveerd om lekker door te gaan pakken met mijn eigen muziek.
Rob

Word de nieuwe headliner van ieder festival

Om de nieuwe headliner van jouw favoriete festival te worden, zal je als muziekproducer flink wat vlieguren moeten maken. Zullen jouw tracks qua sound en creativiteit echt enorm moeten opvallen tussen de duizenden demo's die elk label wekelijks toegestuurd krijgt.


Als je alles zelf wilt gaan uitzoeken kost het jou 10x zoveel tijd en energie dan dat je jezelf laat helpen door specialisten. Bereik je eerder resultaat en maak jij enorme stappen in jouw progressie. Hierdoor komen jouw gestelde doelen veel sneller dichterbij.


Want om op die grote stages te mogen staan moet jouw muziek gewoon kneitergoed zijn. De muziek business is soms enorm hard. Ze kijken niet naar hoeveel tijd en energie jij erin stopt, maar naar de kwaliteit van jouw tracks die jij naar hen opstuurt of de wereld inslingert.


Er zijn al vele producers die deze sleutel naar succes al hebben weten te vinden en die wij hebben mogen begeleiden. Echt super gaaf!


In deze masterclass geven wij jou enorm veel inzichten, leren we je vele nieuwe productietechnieken en laten we vele verschillende plug-ins met bijbehorende toepassingen de revue passeren. Zodat jij naderhand  jouw tracks enorm kan verbeteren en zodat jij jouw dromen werkelijkheid kan laten worden.


Voor wie is deze masterclass geschikt?

Deze online masterclass muziekroductie technieken en plug-ins is er voor beginnende en intermediate muziekproducer die nog moeite heeft om zijn tracks naar grotere hoogten te brengen of een professionele sound te produceren. Deze masterclass is er voor de producer die op zoek is naar nieuwe inspiratie, productietechnieken of motivatie om vervolgens zelf lekker door te gaan knallen met zijn muziek. Alle stijlen, genres en DAW's zijn welkom. Want we zullen juist over het proces, de verschillende productietechnieken en de toepassing van verschillende stock- dan wel 3th party plug-ins gaan hebben.

In deze masterclass  leer je vele nieuwe productietechnieken, het toepassen van verschillende plug-ins, leer jij hoe je kicks, leads kan layeren, hoe jij jouw vocalen het beste kan processen of hoe je het beste kan mixen of masteren. Het zal een interactieve online masterclass worden, waarbij je vragen kan stellen waar jij momenteel tegenaan loopt en waarbij wij jou gaan helpen hoe je dat het beste kunt gaan oplossen.


 

We zullen de verschillende productietechnieken, plug-in toepassingen en alle vragen stap voor stap en op een makkelijke en gestructureerde manier uit gaan leggen. Na deze online masterclass ontdek je hoe jij next level kan gaan met jouw toekomstige tracks en producties. Want als jouw muziek met enorm veel power en professionele sound eruit knalt bij de vele demo's kun jij als artiest en producer het verschil gaan maken bij elk label in de scene en staat jouw track als een huis!


  • Duidelijk en stap-voor-stap uitleg

  • Leer essentiële muziekproductie technieken en handige tips van echte experts en Tomorrowland artiest Wanton

  • Ontdek geavanceerde plug-ins en hoe je ze kunt gebruiken om uw muziek naar een hoger niveau te tillen

  • Krijg praktische informatie en voorbeelden van succesvolle muziekproducties en toepassingen

  • Leer hoe je jouw eigen unieke sound kunt creëren die opvalt tussen de massa

  • Verbeter jouw muziekproductievaardigheden met deze intensieve en interactieve masterclass

  • Mogelijkheid om jouw vragen te stellen over jouw muziekproductie struggels

  • Geschikt voor beginnende en intermediate producers

Na deze masterclass heb jij het volgende geleerd: 

Robin a.k.a Wanton noemen ze niet voor niets "The Wizard" en wordt geroemd om zijn kennis over muziekproductie, mixing, mastering en tester van nieuwe plug-ins. Hij helpt wereldwijd allerlei producers en het zal je gaan verbazen hoeveel kennis en kwaliteit hij bezit. Nooit meer slappe aftreksels van tracks en eens en voor altijd heb je na deze masterclass totale invloed over de verschillende productietechnieken en heb je hernieuwde inspiratie en motivatie om jouw tracks naar die professionele sound te laten groeien waar je naar op zoek bent!


Wat ga je allemaal leren tijdens deze masterclass?
✅ Je leert verschillende productietechnieken over het layeren van kicks en leads.
✅ Je leert hoe je kicks en rumbles kunt processen en distortion, clipping en limiting kan toepassen.
✅ Je leert verschillende productietechnieken over vocal processing, mixing en mastering.

✅ Je leert verschillende toepassingen van stock- dan wel 3th party plug-ins om jouw producties naar ongekende hoogten te brengen.

✅ Je leert hoe je totale invloed hebt over jouw producties en waarbij je jouw tracks enorm veel power en kracht kan geven.
✅ Je leert hoe je parallelle bussen en effecten kan toepassen bij het produceren van jouw tracks.
✅ En nog veel meer......

Wanton Blackmass DJ Producer Mastering

Over badass Wanton!

Robin is een Belgische Industrial Techno DJ / Producer die dit jaar voor de 2e achtereenvolgende keer op Tomorrowland heeft gestaan! Hij is de afgelopen jaren enorm gegroeid als artiest, producer en DJ. Hij heeft zijn eigen Mastering Studio, is o.a. gastdocent bij de DDMA en helpt aanstormend talent in binnen- en buitenland met zijn of haar producties. Zijn kennis en kunde is echt exceptioneel te noemen en vervaagt alle grenzen binnen het produceren van tracks in de zwaardere EDM genres. 


Hij is een begrip binnen de techno scene in België en Nederland en hij gaat de komende jaren alleen nog maar verder rocken met zijn kennis en kunde. Hij staat niet voor niets 2 jaar achter elkaar op Tomorrowland. Dus dat wil wat zeggen over de skills van deze man!

Als je nu nog niet overtuigd bent van zijn toegevoegde waarde, dan weet ik het ook niet meer.