Wil je ook leren hoe jij als DJ kan draaien,  voor een uitzinnige menigte?

Wil jij de nieuwe Armin worden?

DJ opleidingen waar je alle skills leert om de next superstar DJ te worden.

Persoonlijke

Begeleiding

Feedback

Op Opdrachten

Gegarandeerd

Resultaat

DJ Gear

DJ gear

Het leren omgaan met Pioneer DJ, Traktor en Rekordbox

Muzikale structuren

Muzikale structuren

Muzikale structuren leren herkennen

Mix technieken

Mixtechnieken

Verschillende mixtechnieken leren beheersen

EQ gebruik

EQ gebruik

Leren hoe je fijnloos twee platen aan elkaar mixt.

Energie matrix

Energie matrix

Leren hoe je om moet gaan met de energie-matrix van de avond

50% Sneller progressie

50% Snellere progressie

Door gerichte huiswerk opdrachten

Toegankelijk voor elk niveau

Toegankelijk voor elk niveau

Iedereen met een passie voor muziek

Alle stijlen dance muziek

Alle stijlen dancemuziek

De lessen zijn ingericht voor alle stijlen dancemuziek

Gedreven door passie

Gedreven door passie

De kick van het draaien als DJ moet je gaan ervaren

"Het is de missie van Dutch Dance Music Academy dat Nederland dé nummer 1 op dance muziek van de wereld blijft."

Hoe gaaf is het als jij daar een steentje aan kan bijdragen? Om dat te bereiken, maakt de DDMA het aanleren van DJ-en leuk, eenvoudig en toegankelijk. Met onze gerichte huiswerk opdrachten, persoonlijke coaching en lesinhoud bieden we met de DJ opleiding basis een opleiding aan voor de echte beginnende DJ met een passie voor muziek. We helpen je graag om je muziekambities tot bloei te laten komen en je te laten ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn.

Wat anderen over de DDMA zeggen!

Wat mij enorm aanspreekt is de manier van lesgeven. Hij legt alles zo duidelijk op zo'n enthousiaste en interactieve manier uit dat je continu bij de les blijft. Tijdens de lessen geeft hij echt alles en probeert hij jou zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Hij heeft me super goed geholpen met geavanceerde mix technieken, een betere structuur aan te brengen in mijn muziekcollectie, het gebruik en indeling van Rekordbox en hoe ik mijn USB stick kan inrichten op energieniveau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een betere DJ ben geworden. Dit alles gecombineerd met zijn sociale vaardigheden, zijn positieve energie waren de lessen echt super leuk. Ik heb enorm veel geleerd en kan ik het aan iedereen aanraden die verder wil komen met het draaien als DJ. De passie voor muziek stroomt echt door zijn aderen!

Michal Westerhuis

Alle basistechnieken beheers ik als DJ, maar wilde graag doorgroeien en een betere DJ worden. Tijdens de lessen zijn we gaan kijken naar geavanceerde mixtechnieken, hoe ik een betere structuur in mijn Rekordbox kon aanbrengen en in mijn muziekcollectie. We hebben daarbij ook gekeken naar hoe ik mijn USB stick kon inrichten op energie niveau en hoe ik zonder verdere voorbereiding een goede set neer kon zetten op improvisatie. Door de verschillende opdrachten die ik mee kreeg is mijn handelingssnelheid enorm verbetert en heb ik geleerd hoe ik de verschillende effecten en loops kon toepassen in mijn sets. Ik heb hierdoor veel meer zelfvertrouwen achter de decks gekregen, ben ik beter gaan mixen en kan ik beter inspelen op het publiek omdat ik mijn muziekcollectie beter op orde had.

Peter van Ingen

Leerdoelen DJ Basis Opleiding

Uitleg en hulp bij aanschaf van DJ gear

Uitleg en hulp bij aanschaf van DJ gear

Voordat je aan de slag kunt moet je wel weten waar alle knoppen voor zijn en waar je ze kunt vinden. We lopen de belangrijkste zaken met je door en we leggen uit wat je er mee kunt doen. Tevens moet je ook weten hoe je de apparatuur aansluit om eventuele problemen op te kunnen oplossen als er iets niet werkt. We laten je tenslotte ook de verschillen zien tussen alle mixers, spelers en controllers zodat je straks zonder problemen je weg weet te vinden op alle apparatuur.

Beatmatchen

Beatmatchen

Twee platen gelijk laten lopen noemen we beatmatchen. Je moet leren tellen en we leren je hoe muziek structuren in elkaar zitten zodat je op het juiste moment kunt instarten. Met de huidige apparatuur en alle hulpmiddelen lijkt dit een koud kunstje maar gaande weg halen wij de hulpmiddelen weg en leren we je luisteren naar de muziek en gaan we beatmatchen op gehoor. We gebruiken geen sync.

Mixen

Mixen

Zodra je snapt wat beatmatchen is kun je aan de slag met mixen. Twee of meerdere tracks door elkaar heen lijkt niet zo moeilijk maar je moet met aantal zaken rekening houden. We leggen uit hoe je het beste een mix kunt maken en we laten je de verschillende mogelijkheden zien.

Cue en memory points

Cue en memory points

Je kunt zelf bepalen waar voor jou het begin van de track begint. Sla je het intro over of wil je beginnen in een break, je kunt dit aangeven door het maken van één of meerdere cue of memory points. Hoe maak je nu een cue en memory point en waar is dat goed voor, we leggen het je allemaal uit.

Basis effecten

Basis effecten

Het gebruik van effecten kan een belangrijk onderdeel zijn van je mix. Effecten moet je leren gebruiken en niet misbruiken. De basis effecten die op de mixers zitten leggen we helemaal uit. We laten ze horen, vertellen waar je ze kunt gebruiken en in combinatie met welke muziek of overgang ze het beste overkomen. Natuurlijk bepaal jij straks zelf hoe je ze gaat toepassen.

Bewustwording eigen muzikale persoonlijkheid en stijl

Bewustwording eigen muzikale persoonlijkheid en stijl

Als DJ kom je natuurlijk in aanraking met verschillende muziekstijlen. Nu kan het zijn dat je al een voorkeur hebt maar het is belangrijk om te weten wat voor stijlen muziek er allemaal zijn. Met deze kennis ga je meer begrijpen van muziek in het algemeen en ben je beter in staat om een goede set neer te zetten.

Te Gek!

Informatie

  • Prijs: individueel € 639
  • Aantal lesuren: 8 uur
  • Lengte les: 1 à 2 uur (in overleg)
  • Lestijden/dagen in overleg
  • Vooropleiding is niet nodig om te starten
  • Studiebelasting: naast de lessen minimaal 2 uur in de week
  • Betalen in 3 termijnen is mogelijk 
  • Betaling van de 1e termijn dient voorafgaand aan onze dienstverlening te worden voldaan

Kun je niet wachten om te beginnen? Start vandaag nog en vul het formulier hieronder in!

De DDMA neemt zo snel mogelijk contact met je op om de eerste les in te plannen.