Wil je ook leren hoe jij als DJ kan draaien,  voor een uitzinnige menigte?

Wil jij de nieuwe Armin worden?

DJ opleidingen waar je alle skills leert om de next superstar DJ te worden.

Persoonlijke

Begeleiding

Feedback

Op Opdrachten

Gegarandeerd

Resultaat

Unieke DJ Methodiek

Kennis maken met de DDMA

Maak kennis met onze lesmethode en methodieken

DJ Gear

DJ gear

Het leren kennen van de DJ apparatuur

Mix technieken

Zelf aan de slag

Het eerste gevoel krijgen van het mixen

Toegankelijk voor elk DJ niveau

Toegankelijk voor elk niveau

Iedereen met een passie voor muziek

Alle stijlen dance muziek

Alle stijlen dancemuziek

De lessen zijn ingericht voor alle stijlen dancemuziek

Gedreven door passie

Gedreven door passie

De kick van het draaien als DJ moet je gaan ervaren

"Het is de missie van Dutch Dance Music Academy dat Nederland dé nummer 1 op dance muziek van de wereld blijft."

Hoe gaaf is het als jij daar een steentje aan kan bijdragen? Om dat te bereiken, maakt de DDMA het aanleren van DJ-en leuk, eenvoudig en toegankelijk. Met onze gerichte huiswerk opdrachten, persoonlijke coaching en lesinhoud bieden we DJ opleidingen aan voor de echte beginnende DJ tot aan de "Die Hard" die serieuze stappen wil gaan zetten met zijn muziekambities. We helpen je graag om je muziekambities tot bloei te laten komen en je te laten ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn.

Wat anderen over de DDMA zeggen!

Wat mij enorm aanspreekt is de manier van lesgeven. Hij legt alles zo duidelijk op zo'n enthousiaste en interactieve manier uit dat je continu bij de les blijft. Tijdens de lessen geeft hij echt alles en probeert hij jou zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Hij heeft me super goed geholpen met geavanceerde mixtechnieken, een betere structuur aan te brengen in mijn muziekcollectie, het gebruik en indeling van Rekordbox en hoe ik mijn USB stick kan inrichten op energieniveau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een betere DJ ben geworden. Dit alles gecombineerd met zijn sociale vaardigheden, zijn positieve energie waren de lessen echt super leuk. Ik heb enorm veel geleerd en kan ik het aan iedereen aanraden die verder wil komen met het draaien als DJ. De passie voor muziek stroomt echt door zijn aderen!

Michal Westerhuis

Alle basistechnieken beheers ik als DJ, maar wilde graag doorgroeien en een betere DJ worden. Tijdens de lessen zijn we gaan kijken naar geavanceerde mixtechnieken, hoe ik een betere structuur in mijn Rekordbox kon aanbrengen en in mijn muziek collectie. We hebben daarbij ook gekeken naar hoe ik mijn USB stick kon inrichten op energieniveau en hoe ik zonder verdere voorbereiding een goede set neer kon zetten op improvisatie. Door de verschillende opdrachten die ik mee kreeg is mijn handelingssnelheid enorm verbetert en heb ik geleerd hoe ik de verschillende effecten en loops kon toepassen in mijn sets. Ik heb hierdoor veel meer zelfvertrouwen achter de decks gekregen, ben ik beter gaan mixen en kan ik beter inspelen op het publiek omdat ik mijn muziekcollectie beter op orde had.

Peter van Ingen

Ik heb mijn vriend voor zijn verjaardag een DJ workshop bij de DDMA cadeau gedaan. We hebben een geweldig leuke middag gehad. Joost ontving ons met koffie en taart en daarna kon het echte werk beginnen. Joost heeft verschillende draaitafels waarover hij ons enthousiast heeft verteld. Na een korte uitleg konden wij zelf de knoppen bedienen en hebben we muziek gemixt. Ook heeft Joost een paar voorbeelden van zijn eigen producties aan ons laten horen. Tot slot kregen een we een certificaat van deelname mee. We hebben een hartstikke leuke en leerzame middag gehad. Deze workshop is een aanrader!

DJ les Marrielle

Mariëlle Companjen

Kennis maken met de DDMA?

Uitleg en hulp bij aanschaf van DJ gear

Privé les

Wil jij graag een persoonlijk programma, helemaal gericht op jouw wensen? Wij stellen samen met jou de lesstof samen om zo effectief mogelijk te werk te gaan zodat je zeker weet les te krijgen in de onderwerpen of technieken van je keuze. Op deze manier houden we de kosten in bedwang en het rendement hoog.

Beatmatchen

Wanneer kies je voor privé les?

Stel je hebt al redelijk wat ervaring op het gebied van draaien, je weet hoe je een goede beatmatch moet neerzetten en een DJ Basis Opleiding is eigenlijk net te basic maar je wilt één specifiek onderwerp toch nog wat beter onder de knie krijgen. Dan is één of twee uur privé les een prima oplossing. Vooraf vragen we je altijd in welk(e)  onderwerp(en) of techniek(en) je graag les wilt hebben. Wij kunnen ons dan voorbereiden zodat je alles uit je les kan halen.  

Wat vonden deze toppers van de DDMA?

DJ Tom van den Andel
Tom van den Andel
Ik heb bij de DDMA een ontzettend leuke tijd gehad. Hij heeft in weken mij geleerd om professioneel te kunnen draaien waarvan ik dacht dat het veel langer zou duren. De individuele begeleiding is helemaal top omdat hij precies naar je kijkt wat je als persoon nodig hebt of moet verbeteren. Kortom een fantastische DJ school om jezelf te ontwikkelen vanaf het begin!
DJ les Kai Kessels
Kai Kessels
Onze zoon Kai kreeg een DJ les cadeau. Hij is al veel zelf bezig en leerde van Joost heel veel nieuwe dingen! Kai was er erg blij mee. Top gedaan. Hij komt vast en zeker nog een keertje langs!
DJ masterclass
Hans Jaspers
De passie waarmee Joost zijn vak uitoefent is aanstekelijk, aan het einde van de opleiding had ik alle kennis die ik nodig had om als producer tracks uit te gaan brengen. Joost, bedankt voor je enthousiasme en aan iedereen die op zoek is naar de juiste partner om zijn/haar producer skills te krijgen..... DDMA is the place to be!!!

Te Gek!

Informatie

  • Prijs: individueel €69,-
  • Aantal lessen: 1 uur
  • Lengte les: 1 uur 
  • Lestijden/dagen in overleg
  • Betaling dient voorafgaand aan onze dienstverlening te worden voldaan

Kun je niet wachten om te beginnen? Start vandaag nog en vul het formulier hieronder in!

De DDMA neemt zo snel mogelijk contact met je op om de eerste les in te plannen.