Word de nieuwe Armin

Wil jij van jouw passie je werk gaan maken?

Laat je volledig inspireren en kom kennismaken met de DDMA!
Video Aspect Ratio: 16:9

Wil jij van jouw passie je werk gaan maken?

Laat je volledig inspireren en kom kennismaken met de DDMA!

Unieke

Methodiek

Persoonlijke

Begeleiding

50% Snellere

Progressie

Gegarandeerd

Resultaat
Music Producer Groep september 2023

Tracks uitbrengen op professioneel niveau?

Dan ben je bij de DDMA aan het juiste adres

Onze methodiek en opleidingen zijn speciaal ontwikkeld  voor muziekproducers, DJ's en artiesten die de volgende stap willen gaan zetten in hun muzikale carrière die uiteindelijk door willen stoten richting dat grote muzikale podium. Toegankelijk voor alle populaire stijlen zoals Deep House, Progressive House, Bass House, Tech House, Funky House, Techno, Industrial Techno, Hard Techno, Melodic House & Techno, Trance, Psy Trance, EDM, Future Rave, Hard Dance, Hardcore, Hardstyle, Raw Hardstyle, DnB, Dubstep, Lo-Fi en meer.....


We zijn gevestigd  in Nijmegen. Onze opleidingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Je bent nooit te oud om te leren, dus ook als je wat ouder bent dan ben je van harte welkom!


Naast het uitstekende lespakket en docenten bieden we veel unieke extra’s zoals vrij in te plannen privélessen, netwerk -en samenwerking mogelijkheden en vele toffe masterclasses van top producers. Maar vooral onze persoonlijke aanpak en de focus op jouw leerdoelen maakt ons echt anders dan anderen.


We onderscheiden ons verder met name doordat we naast de persoonlijke, praktijkgerichte lessen een aantal belangrijke extra’s in ons pakket hebben, zoals:

 • Persoonlijke en praktijkgerichte lessen.
 • Persoonlijke coaching en begeleiding.

 • Les van de beste docenten uit de industrie.

 • Privélessen die je zelf kan inplannen.

 • Een besloten online community met vele extra's.

 • Online tutorials.

 • Tot 50% studenten korting op productie software en hardware.

 • Vele netwerk mogelijkheden.

 • Vele toffe masterclasses van top producers.

 • Ingangen om na je opleiding door te groeien als artiest en DJ.


De DDMA is natuurlijk een school met alle nodige learning tools, maar zodra je binnenkomt zul je merken dat de vibe hier echt persoonlijk en uniek is. Alles draait om muziek, creativiteit, een toffe sfeer en elkaar verder helpen. Na de DDMA sta je er nooit meer alleen voor. Niet alleen ons team maar de hele community staat voor je klaar!


Kom dus vooral met ons kennismaken! Je bent van harte welkom!

Plan een kennismakingsgesprek!

Wat vonden deze toppers van de DDMA?

Michiel Twigt - DJ / Producer Michael Mess
Na  veel tijd en effort te investeren, om Producer te worden door de Producer Opleiding te volgen is het gelukt en heb ik een aantal tracks klaar! Wauw echt super bedankt voor al je hulp met het finetunen en de lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden! Echt Super!
Sjoerd Hoevens
Ik heb de producer opleiding gevolgd. Joost de oprichter van de DDMA is kundig, geeft heldere uitleg, geeft veel persoonlijke begeleiding en zijn trajecten geeft hij naast alle basis informatie en opdrachten ook veel  gerichte maatwerk opdrachten en feedback. Dit gaf voor mij echt de doorslag om steeds weer verder te komen. Dit maakt de DDMA uniek!
Eqoes Techno Live duo Rob & Joris
Wauw wat hebben wij veel geleerd bij de DDMA! Alle technische kennis en kunde die wij nog miste voor onze live performance techno sets hebben we bij de DDMA geleerd! Wat een eyeopeners en wat zijn wij gegroeid! De DDMA is echt top!
DJ certificaat behaald
Driek de Wildt
De 1-op- 1 DJ en Producer opleidingen van de DDMA hebben ervoor gezorgd dat ik enorm gegroeid ben als DJ en Producer. Professioneel bedrijf met veel interesse, kennis en persoonlijke aandacht  vanuit de docent. Ik kom hier zeker terug om meer te leren!
Orson Welsh Music Producer

Voor wie?

Onze muziekproducer opleiding is geschikt voor iedere gemotiveerde muziekproducer. Wil je stappen gaan maken en serieus aan de slag gaan in de muziek industrie? Of wil je vooral je hobby naar een hoger niveau tillen?


Deze opleiding is geschikt voor zowel de absolute beginner, mensen die alleen de basis beheersen, als de al meer gevorderden. Aangezien de groepen klein zijn, kunnen we waar nodig differentiatie toepassen zodat iedereen op zijn eigen tempo en niveau van start kan en door kan blijven groeien op zijn eigen tempo.

 • Geschikt voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Dus ook als je wat ouder bent kun je prima meedoen!

 • Geschikt voor alle genres. Populaire stijlen zijn bijvoorbeeld Deep House, Progressive House, Bass House, Tech House, Funky House, Techno, Industrial Techno, Hard Techno, Melodic House & Techno, Trance, Psy Trance, EDM, Future Rave, Hard Dance, Hardcore, Hardstyle, Raw Hardstyle, DnB, Dubstep, Lo-Fi en meer....

 • Heel goed te combineren met een andere opleiding of fulltime baan.

 • Uitstekende vooropleiding. Wil je bijvoorbeeld naar het conservatorium of de HKU of HBA? Dan zijn je kansen na dit jaar aanzienlijk vergroot.

Plan een kennismakingsgesprek!

Binnen een jaar jouw muzikale doelen behalen?

Music Producer

De resultaten spreken voor  zich!

Onze studenten behalen uitzonderlijke resultaten na een jaar lang hard werken aan hun muzikale doelen of dromen! Onze studenten worden regelmatig getekend bij (grote) labels of worden zelfstandig artiest en worden geboekt door clubs of festivals. Of ze starten een eigen productiebedrijf of studio. Of ze zijn werkzaam achter de schermen als (ghost)producer of beatmaker. Je kan ook kiezen voor een baan in de muziekindustrie als manager of A&R manager. Je krijgt sowieso een topervaring waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Plan een kennismakingsgesprek!

Wat vonden deze toppers van de DDMA?

Machiel Pluin
De passie waarmee Joost zijn vak uitoefent is aanstekelijk, aan het einde van de opleiding had ik alle kennis die ik nodig had om als producer tracks uit te gaan brengen. Joost, bedankt voor je enthousiasme en aan iedereen die op zoek is naar de juiste partner om zijn/haar producer skills te krijgen..... DDMA is the place to be!!!
Music producer
Glenn Dexter Berdin
Door de speciale en persoonsgerichte leermethodes die de DDMA heeft voor de opleiding, is voor mij alles duidelijk uitgelegd en ga je als een speer door de opleiding ( mits je natuurlijk goed oplet ;) ). Ik heb echt enorm veel kennis en kunde gekregen en uiteindelijk heb ik meerdere professionele tracks kunnen afmaken en uitbrengen. Super leervolle en leuke jaaropleiding! Bedankt!
Music Producer
Fred van Wageningen
Al geruime tijd ben ik bezig om mijn muziekhobby steeds verder uit te breiden.  Sinds een paar jaar heb ik het draaien opgepakt en inmiddels zijn er hier en daar wat boekingen. Ik ben daarom ook verder gegaan om ook tracks te gaan produceren in het Tech House genre. Joost is een topper met ontzettend veel kennis die hij maar al te graag wil delen en de opleiding is echt top!
Tom van den Andel
Ik heb bij de DDMA echt ontzettend veel geleerd en opgestoken! Na de producer opleiding kon ik mijn eigen tracks produceren. De unieke methodiek is diepgaand, de begeleiding is persoonlijk en daardoor kan de DDMA maatwerk leveren. Ik kan iedereen aanraden om voor de DDMA te kiezen als je professionele tracks wil leren produceren!

Met een persoonlijke aanpak gaan wij jou helpen richting die muzikale kick van dat grote podium!

Kom kennismaken met de DDMA!

Wat de DDMA nou zo bijzonder maakt?

DDMA methodiek

Unieke methodiek

Waardoor je 50% sneller progressie boekt en 100% minder frustratie.
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Door ons muziek - business - mens principe streven we naar kwaliteit in muziek en business door menselijke verbinding.
Online community

Diepgaande theorie, opdrachten, voorbeeldprojecten, online community

Door het theorienaslagwerk, wekelijkse opdrachten, levenslange toegang tot online community (ook met speciale app), video tutorials en terugkijken van opgenomen lessen gaan we dieper en verder dan andere opleiders.
Studentenkortingen

Studentenkortingen

Op aan te schaffen hard- & software bij één van onze partners tot wel 50% korting.
Gespreide betalingen

Gespreide betalingen

Doordat we alle kosten van de opleiding verdelen in een kleine aanbetaling en 13 maandelijkse termijnen, maken we het voor jou super toegankelijk en aantrekkelijk.

Gecertificeerd Kort Beroepsonderwijs

Gecertificeerd Music Producer diploma

Doordat wij het niveau van de opleidingen in hoog vaandel hebben staan, je beoordelen op je kennis en kwaliteiten en je vervolgens waarderen met een diploma wat waarde geeft, kom je overal aan de bak!

Bekijk wat deze toppers van de DDMA vonden!

Kom kennismaken met de DDMA!
Music Producer Jaaropleiding DDMA

Over de DDMA

Bij de DDMA ligt alle focus op jouw muziek en jou als persoon. De opleiding biedt een  combinatie van professionele klassikale lessen en masterclasses, privélessen en online tutorials. Deze worden gegeven  door vakkundige docenten vanuit de muziekindustrie. Daarnaast bieden we intensieve persoonlijke begeleiding en coachingsgesprekken om de studenten het hoogst mogelijk rendement te laten behalen. Bieden we ingangen en mogelijkheden aan om jouw netwerk te vergroten en om door te groeien als artiest, DJ of producer na de opleiding. Wij doen het net allemaal even anders dan andere aanbieders en dat merk je in alles terug. Wil je meer weten over de Dutch Dance Music Academy? Lees dan de gehele website goed door en kom vooral kennismaken met ons! Voor meer informatie omtrent het lesprogramma klik hier!

Plan een kennismakingsgesprek!
Vocal Masterclass

Prijzen en startdatum

Prijs

Basis pakket

De investering voor het hele jaar voor de wekelijkse lessen en masterclasses en online tutorials zonder alle extra's en persoonlijke begeleiding is € 4497.


VIP pakket

De investering voor het hele jaar inclusief alle extra’s zoals praktijklessen, privélessen, persoonlijke coaching, Q&A sessies, masterclasses en online tutorials is €4997.


Je betaalt de opleiding in termijnen. Dit gaat als volgt:

Je betaald een eerste aanbetaling van van het basis pakket is € 597 of het VIP pakket is € 1097 en vervolgens zullen er 13 maandelijkse termijnen van kracht zijn! De 1e termijn zal starten per 1 september en deze zal doorlopen tot en met 1 september van het volgende jaar. Het maandelijkse termijnbedrag komt hierdoor op €300 per maand. Hierdoor wordt het voor jou als deelnemer super aantrekkelijk en toegankelijk. Deelname is verzekerd, nadat je een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen én de aanbetaling van het inschrijfgeld is voldaan.


Subsidie mogelijkheden

Als ondernemer kun je gebruik maken van de Werktuig PPO subsidie (tot € 2000,-). Bekijk werktuigppo.nl voor meer informatie over de subsidie en hoe je deze aan kunt vragen


Startdatum: woensdag 4 september 2024

Locatie: Nijmegen (Technovium gebouw van ROC Nijmegen naast station Nijmegen Heyendaal en je kan gratis voor de deur parkeren).


Plan een kennismakingsgesprek!

Geïnteresseerd? Kom persoonlijk kennis maken met de DDMA!

Meld je dan nu snel aan voor een kennismakings- en intakegesprek voor de Music Producer Jaaropleiding!