Wil je ook leren hoe jij als DJ kan draaien,  voor een uitzinnige menigte?

Wil jij de nieuwe Armin worden?

Muziekproductie opleidingen waar je alle skills leert om jouw tracks naar professioneel niveau te brengen.

Unieke

Methodiek

Persoonlijke

Begeleiding

Gegarandeerd

Resultaat

Unieke DJ Methodiek

Kennis maken met de DDMA

Maak kennis met onze lesmethode en methodieken

DJ Gear

Studio gear

Het leren kennen van de DAW naar keuze

Mix technieken

Zelf aan de slag

Het eerste gevoel krijgen van het maken van je eigen muziek

Toegankelijk voor elk DJ niveau

Toegankelijk voor elk niveau

Iedereen met een passie voor muziek

Alle stijlen dance muziek

Alle stijlen dancemuziek

De lessen zijn ingericht voor alle stijlen dancemuziek

Gedreven door passie

Gedreven door passie

De kick ervaren om je eigen muziek te kunnen maken

"Het is de missie van Dutch Dance Music Academy dat Nederland dé nummer 1 op dance muziek van de wereld blijft."

Hoe gaaf is het als jij daar een steentje aan kan bijdragen? Om dat te bereiken, maakt de DDMA het aanleren van het produceren van muziek leuk, eenvoudig en toegankelijk. Met onze uniek ontwikkelde methodiek, persoonlijke coaching en lesinhoud bieden we producer opleidingen aan voor de echte beginnende muziekproducer tot aan de "Die Hard" die serieuze stappen wil gaan zetten met zijn muziekambities. We helpen je graag om je muziekambities tot bloei te laten komen en je te laten ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn.

Wat anderen over de DDMA zeggen!

Tijdens de lessen heb ik naast alle basis begrippen van het produceren van muziek, heel veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van audio processing, effecten en mixing. Hierdoor zijn mijn producties enorm verbetert en heb ik enorm veel inzichten gekregen waarom ik steeds vast liep in mijn huidige projecten. Door de enorm goede feedback op de nummers die ik al had uitgebracht, heb ik erg veel verbeterpunten en praktische tools gekregen om mijn producties professioneler te laten klinken. Door de lessen heb ik een enorm goede basiskennis gekregen en het gaf mij heel erg veel motivatie om verder te gaan met het produceren van muziek. Mijn productieproces is enorm verbetert en door alle nieuwe kennis die ik heb opgedaan ervaar veel meer plezier tijdens het maken van muziek!

Auke van der Baan

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam als (hoofd)geluidstechnicus binnen radio en tv en had van te voren mijn twijfels over de essentie van hedendaagse dancemuziek. Hoe begin ik aan een project en wat is een efficiënte workflow tijdens het productieproces. Tijdens de lessen heb ik geleerd hoe ik gestructureerd een track kan produceren met een goede workflow. Hoe ik alle elementen van de multi-track het beste kan plaatsen in het frequentiespectrum en hoe ik dit technisch kan oplossen. Tenslotte hoe ik vanuit het creatieve proces de track verder uit werk naar een compleet arrangement. De lessen hebben ervoor gezorgd dat ik de juiste kennis heb gekregen om een dance track te kunnen produceren en hoe ik muzikaal idee op een efficiënte manier kan uitwerken naar een volledig uitgewerkte dance track.

Dick Klabbers - DKStudio

Kennis maken met de DDMA?

Uitleg en hulp bij aanschaf van DJ gear

Eerst proberen dan beslissen

Voordat je producer lessen gaat nemen is het verstandig om een een introductieles te komen volgen. Je kunt tijdens deze introductieles ervaren wat de DDMA voor je kan betekenen en of het volgen van een producer opleiding wel wat voor je is. Volg daarom eerst een proefles van 1 uur zodat je een goede beslissing kunt nemen en zeker weet of je verder wilt gaan bij de DDMA. Je krijgt tijdens deze introductieles inzage in de lesmethodiek en maak je kennis met het productieproces en Ableton Live.

Beatmatchen

Beats leren maken!

De bedoeling van deze introductieles is ervaring op te doen met de DDMA, onze manier van lesgeven en te ervaren of het wat voor je is. Na deze introductieles heb je een goed beeld van onze academie en wat er allemaal komt kijken bij het leren produceren van muziek. Schrijf je je in na het volgen van de introductieles voor een producer opleiding, dan krijg je de € 65,- van de introductieles terug en wordt dit in mindering gebracht op je factuur!

Te Gek!

Informatie

  • Prijs: individueel €75,-, duo's € 120,-
  • Aantal lessen: 1 uur
  • Lengte les: 1 uur 
  • Lesdagen: Woensdag en zaterdag. Het is ook mogelijk om 's avonds een les in te plannen. (alles natuurlijk in overleg)
  • Betaling dient voorafgaand aan onze dienstverlening te worden voldaan

Kun je niet wachten om te beginnen? Start vandaag nog en vul het formulier hieronder in!

De DDMA neemt zo snel mogelijk contact met je op om de eerste les in te plannen.

arrow_drop_up arrow_drop_down