De gratis online open dag gemist?

Laat je volledig inspireren en kijk de online open dag terug!
Unieke

Methodiek

Persoonlijke

Begeleiding

50% Snellere

Progressie

Gegarandeerd
Resultaat
Music Producer Jaaropleiding DDMA

Tracks uitbrengen op professioneel niveau?

Dan ben je bij de DDMA aan het goede adres!

Onze Music Producer methodiek en opleidingen zijn speciaal ontwikkeld  voor Music Producers die de volgende stap willen gaan zetten in hun muzikale carrière - voor alle stijlen en genres - toegankelijk zonder vooropleiding of kennis - die uiteindelijk door willen stoten richting dat grote muzikale podium.
Bekijk ons tijdelijk superaantrekkelijk aanbod! 

Online open dag 15-12-2022

Bekijk de video boordevol muziekproductie tips & tricks en alle informatie omtrent onze opleidingen.
Bekijk ons tijdelijk superaantrekkelijk aanbod!
Michiel Twigt - DJ / Producer Michael Mess
Na  veel tijd en effort te investeren, om Producer te worden door de Producer Opleiding te volgen is het gelukt en heb ik een aantal tracks klaar! Wauw echt super bedankt voor al je hulp met het finetunen en de lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden! Echt Super!
Sjoerd Hoevens
Ik heb de producer opleiding gevolgd. Joost de oprichter van de DDMA is kundig, geeft heldere uitleg, geeft veel persoonlijke begeleiding en zijn trajecten geeft hij naast alle basis informatie en opdrachten ook veel  gerichte maatwerk opdrachten en feedback. Dit gaf voor mij echt de doorslag om steeds weer verder te komen. Dit maakt de DDMA uniek!
Eqoes Techno Live duo Rob & Joris
Wauw wat hebben wij veel geleerd bij de DDMA! Alle technische kennis en kunde die wij nog miste voor onze live performance techno sets hebben we bij de DDMA geleerd! Wat een eyeopeners en wat zijn wij gegroeid! De DDMA is echt top!
DJ certificaat behaald
Driek de Wildt
De 1-op- 1 DJ en Producer opleidingen van de DDMA hebben ervoor gezorgd dat ik enorm gegroeid ben als DJ en Producer. Professioneel bedrijf met veel interesse, kennis en persoonlijke aandacht  vanuit de docent. Ik kom hier zeker terug om meer te leren!
DDMA methodiek
Waardoor je 50% sneller progressie boekt en 100% minder frustratie.
Persoonlijke begeleiding
Door ons muziek - business - mens principe streven we naar kwaliteit in muziek en business door menselijke verbinding.
Online community
Door het theorienaslagwerk, wekelijkse opdrachten, levenslange toegang tot online community (ook met speciale app), video tutorials en terugkijken van opgenomen lessen gaan we dieper en verder dan andere opleiders.
Studentenkortingen
Op aan te schaffen hard- & software bij één van onze partners tot wel 50% korting.
Gespreide betalingen

Gespreide betalingen

Doordat we alle kosten van de opleiding verdelen in een kleine aanbetaling en 13 maandelijkse termijnen, maken we het voor jou super toegankelijk en aantrekkelijk.

Gecertificeerd Kort Beroepsonderwijs

Doordat wij het niveau van de opleidingen in hoog vaandel hebben staan, je beoordelen op je kennis en kwaliteiten en je vervolgens waarderen met een diploma wat waarde geeft, kom je overal aan de bak!

Bekijk ons tijdelijke speciale aanbod! 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Reserveer je plek!


Normale prijs €4997 --> €4497,-

De is een tijdelijk aanbod en de prijs gaat na 27 november weer naar de normale prijs van € 4497,-.

De prijs zal in januari zelf verder omhoog gaan naar € 4997,-.


Je betaald nu slechts € 597 als aanbetaling i.p.v. € 1097. Je betaald vanaf 1 februari 2023 t/m 1 februari 2024 in 13 maandelijkse termijnen van € 300,-. Alles om het voor jou extra toegankelijk en betaalbaar te maken!


Bij inschrijving voor de opleiding  kunnen we jou als klant studentenkortingen aanbieden bij de aanschaf (dat kan oplopen tot wel 50%) op DAW software zoals Ableton Live, Cubase, FL Studio, Studio One, Bitwig etc., software bundels, studio monitoren, audio interfaces, studio computers, akoestiek panelen en nog veel meer bij één van onze partners. Dus wacht nog even met de aanschaf van hard- dan wel software totdat de opleiding begint. Dat scheelt een hoop geld.


Je bent dus gek als je niet mee doet ;-)!


Startdatum maandag 6 februari 2023 in het Technovium gebouw in Nijmegen!

Reserveer je plek! 
Reserveer je plek!

De DDMA neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om het intakegesprek in te plannen en je aanmelding te bevestigen.