Wil je ook leren hoe jij als DJ kan draaien,  voor een uitzinnige menigte?

Wil jij de nieuwe Armin worden?

DJ opleidingen waar je alle skills leert om de next superstar DJ te worden.

Persoonlijke

Begeleiding

Feedback

Op Opdrachten

Gegarandeerd

Resultaat

Unieke DJ Methodiek

Kennis maken met de DDMA

Maak kennis met onze lesmethode en methodieken

DJ Gear

DJ gear

Het leren kennen van de DJ apparatuur

Mix technieken

Zelf aan de slag

Het eerste gevoel krijgen van het mixen

Toegankelijk voor elk DJ niveau

Toegankelijk voor elk niveau

Iedereen met een passie voor muziek

Alle stijlen dance muziek

Alle stijlen dancemuziek

De lessen zijn ingericht voor alle stijlen dancemuziek

Gedreven door passie

Gedreven door passie

De kick van het draaien als DJ moet je gaan ervaren

"Het is de missie van Dutch Dance Music Academy dat Nederland dé nummer 1 op dance muziek van de wereld blijft."

Hoe gaaf is het als jij daar een steentje aan kan bijdragen? Om dat te bereiken, maakt de DDMA het aanleren van DJ-en leuk, eenvoudig en toegankelijk. Met onze gerichte huiswerk opdrachten, persoonlijke coaching en lesinhoud bieden we DJ opleidingen aan voor de echte beginnende DJ tot aan de "Die Hard" die serieuze stappen wil gaan zetten met zijn muziekambities. We helpen je graag om je muziekambities tot bloei te laten komen en je te laten ervaren hoe gaaf het is om met muziek bezig te zijn.

Wat anderen over de DDMA zeggen!

Wat mij enorm aanspreekt is de manier van lesgeven. Hij legt alles zo duidelijk op zo'n enthousiaste en interactieve manier uit dat je continu bij de les blijft. Tijdens de lessen geeft hij echt alles en probeert hij jou zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Hij heeft me super goed geholpen met geavanceerde mixtechnieken, een betere structuur aan te brengen in mijn muziekcollectie, het gebruik en indeling van Rekordbox en hoe ik mijn USB stick kan inrichten op energieniveau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een betere DJ ben geworden. Dit alles gecombineerd met zijn sociale vaardigheden, zijn positieve energie waren de lessen echt super leuk. Ik heb enorm veel geleerd en kan ik het aan iedereen aanraden die verder wil komen met het draaien als DJ. De passie voor muziek stroomt echt door zijn aderen!

Michal Westerhuis

Alle basistechnieken beheers ik als DJ, maar wilde graag doorgroeien en een betere DJ worden. Tijdens de lessen zijn we gaan kijken naar geavanceerde mixtechnieken, hoe ik een betere structuur in mijn Rekordbox kon aanbrengen en in mijn muziek collectie. We hebben daarbij ook gekeken naar hoe ik mijn USB stick kon inrichten op energieniveau en hoe ik zonder verdere voorbereiding een goede set neer kon zetten op improvisatie. Door de verschillende opdrachten die ik mee kreeg is mijn handelingssnelheid enorm verbetert en heb ik geleerd hoe ik de verschillende effecten en loops kon toepassen in mijn sets. Ik heb hierdoor veel meer zelfvertrouwen achter de decks gekregen, ben ik beter gaan mixen en kan ik beter inspelen op het publiek omdat ik mijn muziekcollectie beter op orde had.

Peter van Ingen

Kennis maken met de DDMA?

Uitleg en hulp bij aanschaf van DJ gear

Eerst proberen dan beslissen

Voordat je DJ lessen gaat nemen is het verstandig om een een introductieles te komen volgen. Je kunt tijdens deze introductieles ervaren wat de DDMA voor je kan betekenen en of het volgen van een DJ opleiding wel wat voor je is. Volg daarom eerst een proefles van 1 uur zodat je een goede beslissing kunt nemen en zeker weet of je verder wilt gaan bij de DDMA. Je krijgt tijdens deze introductieles inzage in de lesmethodiek en maak je kennis met de nieuwste Pioneer DJ apparatuur.

Beatmatchen

Beatmatchen

De bedoeling van deze introductieles is ervaring op doen met de DDMA, onze manier van lesgeven en te ervaren of het wat voor je is. Na deze introductieles heb je een goed beeld van onze academie en van het DJ vak.

Te Gek!

Informatie

  • Prijs: individueel €65,-, duo's € 117,-
  • Aantal lessen: 1 uur
  • Lengte les: 1 uur 
  • Lesdagen: Woensdag en zaterdag. Het is ook mogelijk om 's avonds een les in te plannen. (alles natuurlijk in overleg)
  • Betaling dient voorafgaand aan onze dienstverlening te worden voldaan

Kun je niet wachten om te beginnen? Start vandaag nog en vul het formulier hieronder in!

De DDMA neemt zo snel mogelijk contact met je op om de eerste les in te plannen.

arrow_drop_up arrow_drop_down